14/11/12



ΚΑΛΕΣΜΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Των:
   1. ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ Ο.Τ.Α ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΙΑΣ
   2. ΣΩΜΑΤΕΙΟ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ-ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ
   3. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ 

ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ



Συνάδελφοι,
    Καλούμε  σε σύσκεψη τα δημοσιοϋπαλληλικά σωματεία στον Παμμικρασιατικό  Σύνδεσμο Φωκαίας 28  (πλ. Ελευθερίας) την Πέμπτη 15-11-2012 και ώρα 7 μ.μ για να συζητήσουμε και να οργανώσουμε τον συντονισμό στην δράση μας. 
     Με την ψήφιση του νέου μνημονίου και με την πρόφαση του  χρέους, η τρικομματική κυβέρνηση προχωρά σε νέα ¨χτυπήματα θανατηφόρα¨ για τους εργαζόμενους στο δημόσιο & ιδιωτικό τομέα αλλά και των συνταξιούχων. Για το δημόσιο προβλέπονται νέες περικοπές και απολύσεις. Το μέτρο των απολύσεων ανοίγει την πόρτα που θα συντρίψουν οριστικά την ζωή κάθε εργαζόμενου. Με κάθε κόστος οφείλουμε να τους παρεμποδίσουμε, να τους σταματήσουμε και συγκροτημένα να τους ανατρέψουμε αυτούς που σήμερα μας κυβερνούν για λογαριασμό της πλουτοκρατίας και όσους επίδοξους διαδόχους ακολουθήσουν που θα ασκήσουν την ίδια πολιτική.
    Κανένας δεν πρέπει να είναι μόνος  ή να ενεργεί μόνος του σε αυτές τις συνθήκες. Ο συντονισμός, η σωστή κατεύθυνση,  δίνει δύναμη και θα δημιουργήσει τους όρους της ανατροπής αυτής της πολιτικής.



Πάτρα 12-11-2012
                                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας, σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας