2/4/15

ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΑΣ ΣΤΗ Γ.Σ.του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ




      
Δημοσιοϋπαλληλική Αγωνιστική Συσπείρωση (Δ.Α.Σ) Αχαΐας



Συνάδελφοι,
Εργαζόμενοι στο Δήμο Πατρέων

Χαιρετίζουμε την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των υπάλληλων του Δήμου της Πάτρας που υπερψήφισε την πρόταση –απόφαση της ΔΑΣ-ΟΤΑ, στήριξης της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας για τα προβλήματα των εργαζομένων στον κλάδο των ΟΤΑ.

Η απόφαση της συνέλευσης είναι χαστούκι στις σειρήνες της υποταγής του νέου και παλιού κυβερνητικού συνδικαλισμού που έχει την πλειοψηφία στο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Υπαλλήλων που αρνήθηκε στην συνεδρίαση του Δ.Σ να στηρίξει το πλαίσιο αιτημάτων. Έδωσε την μάχη μέσα στην συνέλευση να μην ψηφιστούν και οι δυο πολύ σημαντικές προτάσεις της ΔΑΣ-ΟΤΑ.

Α) Να στηθούν δυο κάλπες για τις εκλογές αντιπροσώπων στο Συνέδριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ.
Να ψηφίσουν για πρώτη φορά και οι συμβασιούχοι, χωρίς όμως τον κίνδυνο αποκλεισμού  σωματείων και αντιπροσώπων όπως έκαναν στο προηγούμενο Συνέδριο της Ομοσπονδίας. Η ηγεσία της ΠΟΕ-ΟΤΑ θέλει τον κλάδο διασπασμένο και ανίσχυρο να ορθώσει ουσιαστική αντίσταση απέναντι στην αντεργατική λαίλαπα.

Β)Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε ότι στηρίζει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας, το σκεφτικό και το πλαίσιο αιτημάτων. Η Γενική Συνέλευση απέρριψε την θέση που διατύπωσε ο εκπρόσωπος του ΣΕΑΜ-ΣΥΡΙΖΑ ότι αν «διεκδικήσουμε αιτήματα αυτό θα οδηγήσει σε ασφυξία την κυβέρνηση που αυτό πρακτικά σημαίνει να παραιτηθούμε από τους αγώνες και να στοιχειθούμε  πίσω από την κυβέρνηση και την αστική τάξη.

Η απόφαση της συνέλευσης των ίδιων των εργαζομένων είναι σημαντική γιατί ανοίγει τον δρόμο ενότητας όλων των εργαζομένων, της ενιαίας πάλης με στόχο την αντεπίθεση για την ανάκτηση των απωλειών, για ένα συνδικαλιστικό κίνημα που θα πρωταγωνιστεί στον αγώνα για την κατάργηση του αντεργατικού πλαισίου. Για μαζικό κίνημα ταξικά προσανατολισμένο  σε σύγκρουση με τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα  ενάντια στους «θεσμούς Ε.Ε. , ΔΝΤ» διεκδικώντας μια οικονομία που θα λειτουργεί προς όφελος των εργαζομένων και του λαού.

Στηρίξτε, ενισχύστε το ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ-ΟΤΑ την μόνη δύναμη που με συνέπεια ανοίγει τον δρόμο του αγώνα της ενότητας της πάλης , της αντεπίθεσης.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους ΙΔΟΧ στο δήμο Πατρέων, στις εκλογές Μ. Τρίτη 7 Απρίλη στο Μ.Λ.Τ. πλατεία Γεωργίου:

ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ στις ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.

ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ.

ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΟΙ ΤΑΞΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ , ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ.



ΠΑΤΡΑ, ΑΠΡΙΛΗΣ 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας, σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας