23/4/15

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ την Παρασκευή 24 Απρίλη στις 11πμ έξω από το Δημαρχείο Πάτρας



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Συνδικάτο Εργαζομένων στους ΟΤΑ καταδικάζει τις ενέργειες της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που έσπευσε να ικανοποιήσει με πράξη νομοθετικού περιεχομένου το πάγιο αίτημα των θεσμών (τρόικας) της αρπαγής των αποθεματικών από τους ΟΤΑ και τους δημόσιους φορείς.
Η δέσμευση των ταμειακών διαθεσίμων αφορά χρήματα που, εκτός από την κάλυψη λειτουργικών αναγκών, προορίζονται και για την αμοιβή εργαζομένων. Αρνητικές συνέπειες για τις λαϊκές οικογένειες έχει η δέσμευση αποθεματικών των δήμων και άλλων δημόσιων οργανισμών όσον αφορά τη λειτουργία των δομών υγείας, πανεπιστημίων, παιδικών σταθμών, σχολείων και άλλων κοινωνικών υπηρεσιών.
Οι μεθοδεύσεις της κυβέρνησης, στόχο έχουν να συνθλίψουν ακόμα περισσότερο τις λαϊκές ανάγκες προκειμένου να εξυπηρετηθούν ποικιλότροπα τα συμφέροντα και οι «ανάγκες» του κεφαλαίου, τις οποίες σπεύδουν να καλύψουν.
Πρέπει να δώσουμε απάντηση συνολικά σαν τάξη απέναντι στις επιλογές Ε.Ε.- συγκυβέρνησης και εργοδοσίας που ετοιμάζουν νέα επίθεση στα όποια δικαιώματα έχουν απομείνει.
Οι εργαζόμενοι δε φταίνε για την κρίση του συστήματος, δεν είναι συνυπεύθυνοι, αρκετά πλήρωσαν και μάτωσαν για τα κέρδη των καπιταλιστών. Δε χρωστάνε σε κανέναν και τίποτα.

·       Κάτω τα χέρια από τα χρήματα των εργαζομένων.
·       Να μην προχωρήσει καμιά δέσμευση των ταμειακών διαθεσίμων και αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων , των Ο.Τ.Α. και των άλλων δημόσιων φορέων.
·       Να επιστραφούν πίσω όσα έχουν δεσμευτεί και να αντικατασταθούν οι απώλειες που υπέστησαν τα προηγούμενα χρόνια , όπως στην περίπτωση του PSI.

Καλούμε σε ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ
την Παρασκευή 24 Απρίλη στις 11πμ
έξω από το Δημαρχείο Πάτρας

Αγώνας - Ρήξη - Ανατροπή
Ο δικός μας δρόμος χωρίς φτώχεια ανεργία μνημόνια!


23/4/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας, σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας