14/1/15

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Συνάδελφοι, οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης και εξελεγκτικής επιτροπής του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΤΑ ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ θα γίνουν  την ΤΕΤΑΡΤΗ 4 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθούν την ΠΕΜΠΤΗ 5 Φεβρουαρίου για την ανάδειξη νέας διοίκησης και εξελεγκτικής επιτροπής του Συνδικάτου. Οι αρχαιρεσίες θα γίνουν στο Μέγαρο Λόγου & Τέχνης στην  (Πάτρα πλατ. Γεωργίου)

1.            Τετάρτη 4/2/2015 από τις 9 π.μ έως 4 μ.μ
2.            Πέμπτη  5/2/2015 από τις 10π.μ έως 3 μ.μ

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στους Δήμους του Νομού Αχαΐας και την Περιφέρεια  ανεξάρτητα από εργασιακή σχέση, ειδικότητα και χώρο δουλειάς, να πάρουν μαζικά μέρος στης αρχαιρεσίες για να βγεί πιο δυνατό το Συνδικάτο και να αποτελέσει εργαλείο στα χέρια των εργαζομένων.

Συνάδελφοι: Κάνε τις Αρχαιρεσίες του  ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ δική σου υπόθεση.
Για ένα ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ που θα ενώνει όλους τους εργαζόμενους ανεξάρτητα από εργασιακή σχέση και ειδικότητα με στόχο να αντιμετωπίζουμε πιο οργανωμένα και με αποτελεσματικά την επίθεση που δεχόμαστε στα δικαιώματα μας από την κυβέρνηση και Ε.Ε.

Η ισχυροποίηση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ στις σημερινές συνθήκες είναι επιτακτική ανάγκη! Συμβάλλει στην ανασύνταξη του συνδικαλιστικού κινήματος, στην οργάνωση της λαϊκής αντεπίθεσης.

Η ισχυροποίηση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ δεν αφορά στενά μόνο το ίδιο. Αφορά όλους τους εργαζόμενους, είναι η μόνη δύναμη που μπορεί σήμερα να γίνει το αντίπαλο δέος.
                                                   
Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Πάτρα 9-1-2015

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας, σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας