28/1/15

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης κ΄ εξελεγκτικής επιτροπής του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ Ο.Τ.Α ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ θα γίνουν, την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου. Οι αρχαιρεσίες θα γίνουν στο Μέγαρο Λόγου & Τέχνης στην  (Πάτρα, πλατεία Γεωργίου).

1.           Τρίτη  10/2/2015 από τις 9 π.μ έως 4 μ.μ
2.           Τετάρτη 11/2/2015 από τις 10π.μ έως 4 μ.μ

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στους Δήμους του Νομού Αχαΐας και την Περιφέρεια  ανεξάρτητα από εργασιακή σχέση, ειδικότητα και χώρο δουλειάς, να πάρουν μαζικά μέρος στις αρχαιρεσίες για να βγεί πιο δυνατό το Συνδικάτο και να αποτελέσει εργαλείο στα χέρια των εργαζομένων.
Για ένα ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ που θα ενώνει όλους τους εργαζόμενους ανεξάρτητα από εργασιακή σχέση και ειδικότητα με στόχο να αντιμετωπίζουμε πιο οργανωμένα και αποτελεσματικά την επίθεση που δεχόμαστε στα δικαιώματα μας από τις κυβερνήσεις, μονοπώλια και Ε.Ε.
Η ισχυροποίηση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ στις σημερινές συνθήκες είναι επιτακτική ανάγκη, συμβάλλει στην ανασύνταξη του συνδικαλιστικού κινήματος, στην οργάνωση της λαϊκής αντεπίθεσης.

Η ισχυροποίηση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ δεν αφορά στενά μόνο το ίδιο. Αφορά όλους τους εργαζόμενους, είναι η μόνη δύναμη που μπορεί σήμερα να γίνει το αντίπαλο δέος.
    
Συνάδελφε, κάνε τις Αρχαιρεσίες του  ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ δική σου υπόθεση.

     Οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται να υποβάλουν υποψηφιότητα για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, μπορούν να απευθύνονται στην Εφορευτική Επιτροπή, στα τηλέφωνα, 6949093400, 2610-966227, 2610-966226 και στο Δημοτολόγιο μέχρι τις 2 μ.μ

Για την  Εφορευτική Επιτροπή

Η Πρόεδρος

Ξιούρα Αναστασία


Πάτρα 27/1/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας, σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας