15/12/14

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Γράψου τώρα στο Συνδικάτο και πάρε μέρος στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση την ΠΕΜΠΤΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΗ στις 6μ.μ στο Μέγαρο Λόγου & Τέχνης (πλατεία  Γεωργίου)

Συναδέλφισσα, συνάδελφε,

Στα τρία  χρόνια από την ίδρυση του το Συνδικάτο έχει πάρει αρκετές πρωτοβουλίες για σημαντικά ζητήματα του κλάδου, με παραστάσεις, με απεργιακές κινητοποιήσεις, με δουλειά που ανέπτυξε με τους εργαζομένους  των ΜΚΟ, τα 5μηνα του ΟΑΕΔ, με θετική πείρα σε όλες της πτυχές της ζωής του εργαζόμενου στον κλάδο.

Το Συνδικάτο έχει γίνει το δικό σου αποκούμπι, η δική σου ασπίδα προστασίας σε μια πολιτική που γίνεται όλο και πιο αντιλαϊκή και βάρβαρη. Στην ενιαία επίθεση να δώσουμε απάντηση με οργανωμένη μαζική δράση, με την ενότητα και τη συμμετοχή όλων των εργαζομένων του κλάδου ανεξάρτητα από εργασιακή σχέση, ξεδιαλύνοντας όποιες συντεχνιακές διαχωριστικές αυταπάτες έχουν απομείνει. Κόντρα στη λογική «να σωθεί  το μαγαζάκι μας».

Είναι το δικό σου μέσο να παρεμβαίνεις όταν οι άλλοι έχουν μετατρέψει την ΠΟΕ-ΟΤΑ αλλά και σωματεία του κλάδου σε στηρίγματα των κυβερνήσεων. Η ΠΟΕ –ΟΤΑ που μοιράζει αφειδώς αυταπάτες, ότι μπορεί να υπάρχει μια καλή αξιολόγηση «φιλεργατική» στα πλαίσια του σημερινού αντιλαϊκού, αυταρχικού κράτους και προτείνει να γίνεται η αξιολόγηση των υπαλλήλων όπως γίνεται και στον ιδιωτικό τομέα, να γίνεται και στο δημόσιο!

Κανένας από μόνος του δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της καπιταλιστικής κρίσης.
      Δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα αντεργατικά μέτρα, στα σχέδια κεφαλαίου  Ε.Ε και των πολιτικών τους δυνάμεων. Η επίθεση συνεχίζεται επιδιώκοντας την άγρια εκμετάλλευση των εργαζομένων, την διάλυση του κοινωνικοασφαλιστικού συστήματος, την λεηλασία του λαϊκού εισοδήματος με την φοροεπιδρομή - τα χαράτσια - τα οικονομικά βάρη σε υγεία - παιδεία.

Η μαζική συμμετοχή και δράση αποτελεί βασική προϋπόθεση στην οργάνωση – συσπείρωση δυνάμεων για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος και την αντεπίθεση του στην γραμμή του ταξικού αγώνα, στην διεκδίκηση αιτημάτων προς όφελος της εργατικής – λαϊκής οικογένειας.
Για άμυνα στην αφαίρεση δικαιωμάτων. Για να αγωνιστούμε για έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης από αυτόν που δεκαετίες τώρα το ζούμε και ξέρουμε που οδηγεί.

Η μαζική συμμετοχή στη Γ.Σ του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ είναι ένας από τους όρους και τις προϋποθέσεις για την αντιμετώπιση της αντιλαϊκής λαίλαπας.

ü                        ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ
ü                        ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ
ü                        ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΟ – ΤΑΞΙΚΟ – ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ
ü                        ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ


Διοίκηση του Συνδικάτου
                                                                                                     Πάτρα 15-12-2014


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας, σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας