12/2/13



ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ στις 20 ΦΛΕΒΑΡΗ

 Συνάδελφοι στους ΟΤΑ Ν. Αχαΐας,                                                                                                  
Με την συνειδητή μαζική συμμετοχή μας στην απεργία στις 20 /2 μετατρέπουμε την απεργία σε μαζική αποφασιστική καταδίκη της κυβέρνησης και της πολιτικής της που  συντρίβει εμάς και τα παιδιά μας, όλη την εργατική τάξη για να εξυπηρετηθούν τα κέρδη και η ανταγωνιστικότητα ,  το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα .
Με την καθολική  συμμετοχή στην απεργία την μαζική συμμετοχή στις συγκεντρώσεις  τον σωστό προσανατολισμό του αγώνα, να τρομάξουμε τον τρομοκράτη της ζωής μας να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα στην αντεπίθεση της τάξης μας.
Όλοι στις 20, συνειδητοί απεργοί, υπερασπιζόμενοι και τα όπλα του αγώνα , το μεγάλο όπλο της απεργίας,   που θέλουν να καταργήσουν και εκφυλίσουν κυβέρνηση και τσιράκια της εργοδοσίας.
Απαντάμε στην επίθεση της πλουτοκρατίας με οργάνωση ενότητα μαζικότητα αποφασιστικότητα πιστεύοντας στην δύναμη της τάξης μας . Με την μεγάλη συμμετοχή μας κάνουμε βήμα στην  αντεπίθεση σκοπεύοντας στην ανατροπή τις πολιτικής και των κυβερνήσεων που εναλλάσσονται και μας κοροϊδεύουν κατά το «αλλάζει ο Μανωλιός»  αλλά σταθερά όλες κρατάνε την ίδια γραμμή εξόντωσης μας.
Απαντάμε στον πόλεμο που μας έχουν κηρύξει με πόλεμο παλεύοντας να μην  πέσει το τελευταίο οχυρό που κρατήσαμε που είναι οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας. Γνωρίζουμε ότι αν πάρουν και αυτό   δεν θα λεγόμαστε εργάτες αλλά σκλάβοι.  .
Συμμετέχουμε όλοι στην συγκέντρωση που καλεί και οργανώνει το ΠΑΜΕ του αγώνα που έγκαιρα μας προειδοποίησε για την καταιγίδα. Που έγκαιρα οργάνωσε  αγώνες όταν κάποιοι άλλοι μας παραμύθιαζαν και μας αποκοίμιζαν με τους εταιρισμούς την ανταγωνιστικότητα την ταξική συνεργασία που ήταν δήθεν για το καλό μας .
Γνωρίζουμε ότι η συμμετοχή στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ τρομάζουν το σύστημα . Οι αγώνες με την γραμμή του ΠΑΜΕ είναι οι μόνοι που μπορούν να δημιουργήσουν αποτελέσματα καλά για τους εργάτες στο δρόμο της αντεπίθεσης.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ
Τετάρτη 20 ΦΛΕΒΑΡΗ
 ΟΛΟΙ στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ
10:30 π.μ. ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας, σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας