4/2/13



Δ Α Σ - Ο Τ Α
Εργαζόμενων στον Κοινωνικό Τομέα του Δήμου Πατρέων
Συνάδελφοι,
Αύριο Τρίτη, 5 Φλεβάρη, καλούμαστε να εκλέξουμε τον εκπρόσωπο μας στο Δ.Σ. του ΚΟΔΗΠ, σε συνθήκες δύσκολες για τις εργασιακές μας σχέσεις.
Το προηγούμενο διάστημα είδαμε τους μισθούς μας να πετσοκόβονται, εργασιακές σχέσεις να διαλύονται, αντιλαϊκά μέτρα να παίρνονται το ένα μετά το άλλο, να μας τσακίζουν καθημερινά. Όλοι γνωρίζουμε ότι η επίθεση δε θα σταματήσει εδώ. Την  καπιταλιστική κρίση, που δε δημιουργήσαμε εμείς αλλά εμείς την πληρώνουμε, τη χρησιμοποιούν για να προχωρήσουν σε ιδιωτικοποιήσεις, συγχωνεύσεις, ακόμα και κατάργηση δομών του κοινωνικού τομέα. Ήδη σε άλλες πόλεις έχει γίνει πράξη. Και τι έπεται; Απολύσεις, διαθεσιμότητα, αξιολόγηση.
Σ’ αυτή τη χρονική στιγμή και κάτω από μεθοδεύσεις θέλησαν την προηγούμενη Τετάρτη, να μας αποκλείσουν από τη διαδικασία ανάδειξης εκπροσώπου εργαζομένων, για να τους αφήσουμε ανενόχλητους, να μη μπούμε εμπόδιο στα σχέδιά τους.
Γιατί άραγε δεν ενημέρωσαν επαρκώς τις υπηρεσίες του κοινωνικού τομέα, γιατί δεν άφησαν να βάλουν κι άλλοι υποψηφιότητα;   Αν δεν παρεμβαίναμε δυναμικά και αποφασιστικά θα γινόντουσαν όλα εν κρυπτώ, με τη συναίνεση και της δημοτικής αρχής.
Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. του ΚΟΔΗΠ είναι «το αυτί και το μάτι» μας εκεί, πρέπει να μας ενημερώνει για το κάθε τι που συζητιέται και αποφασίζεται, να λογοδοτεί στους εργαζόμενους για τις δικές του ενέργειες – προτάσεις – θέσεις στο συμβούλιο αυτό, να δίνει μάχες με όλους τους εργαζόμενους, υπερασπίζοντας τα δικαιώματά τους.
Να  βάζει φρένο στα σχέδιά τους ,να μη περνάνε τα μέτρα τους που πλήττουν τους εργαζόμενους αλλά και τις δομές του κοινωνικού τομέα, μετατρέποντάς τες σε μικρομάγαζα ξεπουλώντας τες κομμάτι- κομμάτι σε ιδιώτες.
Συνάδελφοι, χρειάζεται να μπούμε όλοι μπροστά, να αναλάβουμε τις ευθύνες μας.
Στήριξε το ψηφοδέλτιο μας,
εμπιστεύσου τις δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ. σ’ αυτές τις εκλογές.
Για να εκπροσωπήσουμε τα συμφέρονται των εργαζομένων,
να μη συναινέσουμε στα σχέδια τους.

Οι υποψήφιοί μας :  Λεβεντάκου Βασιλική (Κική)
    Μενάγια Κατερίνα
                            
                                                                                    Πάτρα, 04/ 02/ 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας, σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας