10/9/12


Πάτρα 7-9-12
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σήμερα Παρασκευή 7-9-12 οι εργαζόμενοι και απλήρωτοι σε προγράμματα ΜΚΟ πραγματοποιήσαμε  συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά την δεύτερη μέρα της στάσης εργασίας έξω από το δημαρχείο για να  καταγγείλουμε το κύμα τρομοκρατίας που έχει εξαπολύσει η δημοτική αρχή με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο κ. Σιγαλό για να σπάσει το δίκαιο αγώνα μας. Με το πέρας της συγκέντρωσης  η επιτροπή  που έχει ορισθεί για το συντονισμό του αγώνα  πραγματοποίησε σύσκεψη με τους εργαζόμενους για να εκτιμήσουμε την κατάσταση και αποφασίσουμε τα επόμενα βήματα, παρουσία μελών της διοίκησης του κλαδικού συνδικάτου. Αφού συζητήσαμε αποφασίσαμε.
1) Αναστέλλουμε προσωρινά την κινητοποίηση με την μορφή της στάσης εργασίας και δίνουμε χρόνο στον κ. Δήμαρχο όπως μας ζήτησε λίγων ημερών  για να μας απαντήσει αφού έχει έλθει σε επαφή με την κυβέρνηση στο πότε θα καταβληθούν τα δεδουλευμένα.
2) Συμμετέχουμε μαζικά στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Δευτέρα 10 9 12 και ώρα 6μμ  που θα συζητηθεί το θέμα μας με αίτημα της  «Λαϊκής Συσπείρωσης»
3) Συμμετέχουμε και αποφασίζουμε την συνέχιση του αγώνα στην συνέλευση του Κλαδικού συνδικάτου την Πέμπτη 13 – 9 – 12 στην αίθουσα του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου συντονισμένοι και με τους μονίμους υπαλλήλους ανάλογα με την απάντηση που θα μας δώσει η δημοτική αρχή.
Συνεχίζουμε με σύνθημα

Τα πεντάμηνα δεν είναι επαιτεία
Τέρμα στην τρομοκρατία.
Άμεση καταβολή δεδουλευμένων.

Η επιτροπή αγώνα των εργαζομένων με προγράμματα ΜΚΟ
Η διοίκηση του κλαδικού  συνδικάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας, σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας