21/9/12

ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΤΡΕΩΝ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ  ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΤΡΕΩΝ

     Με την αποφασιστική και άμεση παρέμβαση του Κλαδικού Συνδικάτου των Ο.Τ.Α το Σωματείο των Οδηγών και της Επιτροπής Αγώνα των εργαζομένων στα Μ.Κ.Ο επανασυνδέθηκε το κομμένο ρεύμα  συναδέλφου στον Δήμο Πατρέων, ο οποίος έχει πέντε παιδιά ανήλικα και είναι απλήρωτος 3 μήνες.
   (Τα Σωματεία της  Καθαριότητας και των Φυλάκων παρόλο που κλήθηκαν να συμμετέχουν στην αντιπροσωπία αρνήθηκαν υποτιμώντας το πρόβλημα και τον συνάδελφο με το κομμένο ρεύμα).
     Με την παρέμβαση τους τα  σωματεία στην ΔΕΗ  και συγκεκριμένα στον Δ/ντη κο Καπερώνη απαίτησαν την επανασύνδεση του ρεύματος. Είναι σκανδαλώδες  να μην πληρώνουν το ρεύμα μονοπωλιακοί όμιλοι και να απαιτούν από τους ανέργους να πληρώσουν. Ζητούσε από τον απλήρωτο συνάδελφο εδώ και τώρα  να καταβάλει 400 ευρώ προκειμένου να του συνδέσει το ρεύμα.
 Η αυταρχική και αλαζονική συμπεριφορά του  κ Καπερώνη αλλά και η  άρνησή του να επανασυνδέσει το ρεύμα  προκάλεσε οργή και θυμό σε όλους τους συναδέλφους.   Αναγκαστήκαμε να απευθυνθούμε σε άλλο στέλεχος της ΔΕΗ τον Δ/ντη κο Μυλωνά ο οποίος αναγνωρίζοντας την απόλυτη ανάγκη για την επιβίωση της οικογένειας του εργαζομένου  έδωσε εντολή επανασύνδεσης του ρεύματος.
   Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό δεν μπορεί η ΔΕΗ να το στερεί από τον λαό ακόμα κ αν δεν πληρώνουν από απόλυτη αδυναμία. Η ΔΕΗ φτιάχτηκε με τα χρήματα του λαού για να εξυπηρετεί της ανάγκες του και όχι για την κερδοφορία του κεφαλαίου.





Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας, σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας