25/9/11

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Συναδέλφισσα, Συνάδελφε,
            Στον πόλεμο που μας κήρυξαν κυβέρνηση –ΕΕ- εργοδοσία δεν έχουμε άλλη επιλογή.
Οργάνωση – Ταξική συσπείρωση - Αντεπίθεση – Απειθαρχία
Συναδέλφισσα,  Συνάδελφε,
            Σήμερα έχουμε μόνο μία επιλογή: να τρομοκρατήσουμε την κυβέρνηση, την ελληνική πλουτοκρατία, αλλά και την ΕΕ. Να μην υποκύψουμε στην τρομοκρατία και τον εκφοβισμό και να προετοιμάσουμε οργανωμένα απάντηση σε κάθε επίθεση που εξαπολύεται σε βάρος μας. Ο αγώνας αυτός είναι για την ίδια τη ζωή, το σήμερα και το αύριο των οικογενειών μας. Τα άγρια αυτά μέτρα δεν είναι προσωρινά, ήρθαν για να μείνουν. Κανένας δεν γλυτώνει μόνος  του. Μπορούμε να τους σταματήσουμε αν οργανωμένα, συντεταγμένα, συντονισμένοι και με άλλους κλάδους.
  • Για να μην πληρώσουμε τα χαράτσια. Μαζεύουμε τα ειδοποιητήρια για τα χαράτσια, δεν έχουμε, δεν θέλουμε να πληρώσουμε τα χαράτσια τους. Η οργή μας να μετατραπεί σε ορμητικό ποτάμι οργανωμένης άρνησης πληρωμής.
  • Για να απαιτήσουμε από όλες τις διοικήσεις των δημόσιων φορέων να επιστραφούν ως απαράδεκτες οι λίστες της εφεδρείας.
  • Για να μην απολυθεί κανένας,  με οποιαδήποτε σχέση εργασίας . Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
Αποφασιστικά τώρα οργανώνουμε τον αγώνα μας
·  Όλοι την Τετάρτη 28/9 στις 6:30 μ.μ. στις προσυγκεντρώσεις των ταξικών σωματείων στην πλ. Νόρμαν και στην πλ. Ομονοίας. Όλοι στη συγκέντρωση στην πλ.Γεωργίου στις 7:00 μ.μ.
·     Όλοι στη σύσκεψη των σωματείων και συλλόγων των εργαζομένων στους δημόσιους φορείς της περιοχής μας στον Παμμικρασιατικό (Φωκαίας 26, πλ. Ελευθερίας) την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 7:00μ.μ  να συντονίσουμε τον αγώνα.   
Η διοίκηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας, σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας