26/6/17 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
ΔΑΣ-ΟΤΑ

«ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥ
Ο δίκαιος αγώνας συνεχίζεται με την ίδια και μεγαλύτερη μαχητικότητα. Επιστρέφουμε την τροπολογία, πρόταση της κυβέρνησης πίσω ως απαράδεκτη. Η πρόταση αυτή υπηρετεί τον σχεδιασμό της κυβέρνησης για πάνω από 10 χιλιάδες απολύσεις συμβασιούχων.
Η αγωνιστικότητα και η αποφασιστικότητα των εργαζομένων όλες αυτές τις ημέρες που δίνεται αυτός ο αγώνας, έχει θορυβήσει την κυβέρνηση και προσπαθεί να αξιοποιήσει ότι μέσο έχει για να σπάσει τον αγώνα. Η πρόταση της κυβέρνησης είναι απέναντι από τις ανάγκες των εργαζομένων για μόνιμη και σταθερή δουλειά. Οι 2,5 χιλιάδες προσλήψεις που υπόσχεται η κυβέρνηση μέσα από διαγωνισμούς τροποποιώντας τους οργανισμούς αφήνει έξω στην ουσία τους συμβασιούχους που εργάζονται μέχρι σήμερα και ταυτόχρονα πετάει το μπαλάκι στους Δημάρχους να το υλοποιήσουν και ουσιαστικά να απολύσουν τους συναδέλφους. Παρά τις βαρύγδουπες δηλώσεις της κυβέρνησης για το χτύπημα των ιδιωτικοποιήσεων, εξακολουθούν να αφήνουν αλώβητη την υπάρχουσα νομοθεσία που έχει να κάνει με το δικαίωμα που δίνει στους Δημάρχους να ιδιωτικοποιούν αυτές τις υπηρεσίες με πρόσχημα την έλλειψη προσωπικού.
ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ - ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ - ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
Να μην τσιμπήσει κανένας εργαζόμενος στα επικοινωνιακά παιχνίδια της κυβέρνησης. Η πρότασή της στέλνει αργά ή γρήγορα τους συναδέλφους στην ανεργία. Δίνουμε τη μάχη στους χώρους δουλειάς με όλες μας τις δυνάμεις. Συνεχίζουμε με αγώνα διαρκείας με αποκλεισμούς στα αμαξοστάσια των Δήμων.
Ο αγώνας θα κριθεί στο δρόμο, στους χώρους δουλειάς, δεν κάνουμε πίσω. Ούτε ένας συμβασιούχος να μην απολυθεί. Η μόνη και άμεση λύση είναι η μετατροπή όλων των συμβάσεων από ορισμένου χρόνου σε αορίστου, είναι η νομοθετική ρύθμιση που έφεραν στην Βουλή οι 25 επιτροπές αγώνα συμβασιούχων από όλη την Ελλάδα.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας:
Την Δευτέρα 26 Ιουνίου στάση εργασίας για όλους τους εργαζόμενους από τις 11.00 μέχρι τη λήξη της πρωινής βάρδιας. Οργανώνουμε συγκεντρώσεις σε όλες τις μεγάλες πόλεις.
Την Τρίτη 27 και την Τετάρτη 28 Ιουνίου αξιοποιούμε τον αποκλεισμό των αμαξοστασίων, για πολύμορφες κινητοποιήσεις στους Δήμους μας δημιουργώντας κλίμα συμπαράστασης από μαζικούς φορείς, από άλλα εργατικά σωματεία και τα φτωχά λαϊκά στρώματα.
Πανελλαδική 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ την Πέμπτη 29 Ιουνίου
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους τα Σωματεία των Δήμων τις Επιτροπές Αγώνα των Συμβασιούχων να συμμετέχουν στο Πανελλαδικό Απεργιακό Συλλαλητήριο στην Ομόνοια στις 10.00.
Με όλες μας τις δυνάμεις, μαζικά παίρνουμε μέρος να βουλιάξει η Αθήνα».

Δευτέρα 26 Ιούνη 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας, σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας