12/5/17

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΑΣ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟΥ-ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ ΤΕΛΗ ΙΟΥΝΗ.Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Συνάδελφοι –σσες, μόνιμοι και συμβασιούχοι, άνεργοι και άνεργες, βγαίνουμε στο δρόμο.
Ενώνουμε τη φωνή μας με τους άνεργους και τους εργαζόμενους κάθε κλάδου και καλούμε σε μαζική συμμετοχή στη νέα ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ  ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΑΣ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟΥ-ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ ΤΕΛΗ ΙΟΥΝΗ.

Απαιτούμε να έχουμε Μόνιμη και Σταθερή δουλειά με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, απαιτούμε μισθούς που να ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες μας, απαιτούμε να έχουμε αξιοπρεπή ζωή με δικαιώματα.
Αρνούμαστε να περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας μέσα στη μιζέρια και την εξαθλίωση παρακαλώντας για ένα ακόμα πρόγραμμα. Αρνούμαστε να ζήσουμε με τα ψίχουλα που μας πετάνε, δεν είμαστε και δεν θεωρούμε τους εαυτούς μας ανακυκλώσιμα υλικά προκειμένου να ικανοποιηθούν τα κέρδη των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Αρνούμαστε να ζούμε με διαρκείς αγωνία για μια θέση 8μήνου για 495 ευρώ. Αρνούμαστε να υπηρετήσουμε το σημερινό σάπιο σύστημα που το μόνο που γεννά είναι φτώχια και εξαθλίωση.   
Το προηγούμενο διάστημα το Συνδικάτο ΟΤΑ Ν. Αχαΐας μαζί με τους εργαζόμενους με 2μηνες, 5μηνες και 8μηνες συμβάσεις, βγήκαν μπροστά στην οργάνωση του αγώνα, διεκδικώντας και κατοχυρώνοντας παροχές για τους συμβασιούχους, όπως ΜΑΠ, γάλα και ωράριο απασχόλησης. Δώσαμε αγώνες, σταθήκαμε απέναντι σε όλους αυτούς που προσπαθούν να σπείρουν την απογοήτευση, σε αυτούς που μιλάνε για την αναποτελεσματικότητα των αγώνων.  Σήμερα επιβάλλεται να ξαναβγούμε στους δρόμους του αγώνα, να διεκδικήσουμε να ζήσουμε  το υπόλοιπο της ζωής μας με αξιοπρέπεια και εμείς και τα παιδιά μας.

Γενικός ξεσηκωμός τώρα!

Σήμερα δεν υπάρχει λαϊκή οικογένεια που να μην έχει τουλάχιστον έναν άνεργο. Η ανεργία είναι σύμφυτη με τις πολιτικές που εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις του κεφαλαίου, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του ΝΑΤΟ. Μας αγγίζει όλους.
Με γενικό ξεσηκωμό να βροντοφωνάξουμε:
Ως εδώ και μη παρέκει! Δεν θα αποδεχθούμε τον 21ο αιώνα εμείς και τα παιδιά μας να ζούμε σε συνθήκες φτώχιας και εξαθλίωσης.
Καλούμε όλα τα σωματεία, όλους τους συνδικαλιστές να δώσουν δυναμικό παρών στη Κινητοποίηση ενάντια στην Ανεργία που διοργανώνει ο Δήμος Πάτρας τέλη Ιούνη στη ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟΥ-ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ.  

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΤΑ Ν.ΑΧΑΪΑΣ
&
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ  8 ΜΗΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΑΣ

Πάτρα,  11-5-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας, σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας