12/5/17

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Καλούμε τα σωματεία του κλάδου τις Επιτροπές Αγώνα, την ΤΡΙΤΗ 16 ΜΑΗ σε συγκέντρωση - παράσταση διαμαρτυρίας στην (Περιφέρεια) – Αποκεντρωμένη Διοίκηση στις 12:00π.μ. Να απαιτήσουμε από την κυβέρνηση άμεση νομοθετική ρύθμιση ώστε να μην απολυθούν οι συνάδελφοι συμβασιούχοι – παρατασιούχοι. Να μετατραπούν οι συμβάσεις τους σε αορίστου χρόνου.

ΚΑΛΟΥΜΕ τα σωματεία του κλάδου τις Επιτροπές Αγώνα, όλους τους συναδέλφους την ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΜΑΗ  στην ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ και Συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου στις 10:00 π.μ

Καλούμε την Πέμπτη 18 Μάη  την ημέρα που θα συζητείται στη βουλή η νέα συμφωνία –νέο μνημόνιο στο Συλλαλητήριο μαζί με άλλα ταξικά συνδικάτα στην πλατεία Γεωργίου στις 7μ.μ 

Συνάδελφοι /σσες, να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις, να δοθεί  εργατική – λαϊκή απάντηση με Γενική Πανεργατική Απεργία στις 17 Μάη απέναντι στη νέα επίθεση κυβέρνησης – ΔΝΤ – ΕΕ  και ΕΚΤ. Το πολυνομοσχέδιο για το κλείσιμο της νέας αντιλαϊκής συμφωνίας που αναμένεται να ψηφιστεί στην Ολομέλεια της Βουλής στις 18 Μάη έχει βασικούς άξονες είναι το νέο χτύπημα σε αφορολόγητο και συντάξεις, αλλά και τα μέτρα για τη θωράκιση της κερδοφορίας των μονοπωλιακών ομίλων.  Όπως κι αν το ονομάσει κανείς πρόκειται ουσιαστικά για ένα νέο 4ο μνημόνιο και για ένα συμπληρωματικό μνημόνιο.
          
Δεν έχουμε πλέον αυταπάτες, δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα άλλο ούτε από τους σημερινούς «σωτήρες», ούτε από τους αυριανούς. Τα μέτρα που έχουν συμφωνήσει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ συναγωνίζονται με τη ΝΔ και τα υπόλοιπα κόμματα του ευρομονόδρομου στο ποιος θα τα εφαρμόσει καλύτερα και πιο γρήγορα.  Δεν μας αξίζει μια χαμοζωή  παρακαλώντας για ένα πιάτο φαί για εμάς και τα παιδιά μας και αυτό να μας το δίνουν όποτε αυτοί θέλουν. Δεν διεκδικούμε τίποτα περισσότερο από το να ζούμε με αξιοπρέπεια. Να βροντοφωνάξουμε ότι εμείς δεν θα ματώσουμε άλλο προκειμένου μια χούφτα κηφήνες να διατηρήσουν και να αυξήσουν τα κέρδη τους.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ
                                                                                          Πάτρα, 12-5-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας, σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας