9/10/13

Το Συνδικάτο Ο.Τ.Α νομού Αχαΐας, καλεί σε Γενική Συνέλευση



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΚΑΛΕΣΜΑ

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Το Συνδικάτο Ο.Τ.Α νομού Αχαΐας, καλεί  σε Γενική Συνέλευση που θα γίνει Πέμπτη 17 Οκτώβρη, στις 7:00 το απόγευμα, στην  αίθουσα του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου φωκαίας 26(πλατεία  Ελευθερίας)

Καλούμε τα μέλη του συνδικάτου και κάθε συνάδελφο που θέλει να συμμετέχει με στόχο την καλύτερη προετοιμασία και την σωστή οργάνωση της Γενικής απεργίας στις 23 Οκτώβρη.
Η αναγκαιότητα της απεργίας προκύπτει από τις ίδιες τις εξελίξεις, από την ανάγκη να πάρει μαζική – μαχητική απάντηση η πολιτική της κυβέρνησης της τρόικας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης  που βάζουν σε εφαρμογή τα βάρβαρα μέτρα και ετοιμάζουν νέα, ενάντια στο σύνολο της εργατικής τάξης.
Οι  ιδιωτικοποιήσεις στις υπηρεσίες της καθαριότητας και του πράσινου στους ΟΤΑ θα το πληρώσουν οι εργαζόμενοι που θα απολυθούν, αλλά και  ο λαός αφού τα ανταποδοτικά τέλη για τα σκουπίδια υπολογίζεται να τετραπλασιαστούν !!
    Το πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι" ουσιαστικά καταργείται περνάει στις "κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις" αφήνοντας ουσιαστικά αβοήθητους πάνω από 100.000 ανήμπορους ηλικιωμένους.

Ψεύδεται λοιπόν η κυβέρνηση όταν λέει ότι νοικοκυρεύει το Δημόσιο Τομέα.

Έρχονται νέα μέτρα. Λέει ψέματα η κυβέρνηση όταν λέει ότι από το πρωτογενές πλεόνασμα θα ενισχύσει τους χαμηλοσυνταξιούχους και τις συντάξεις. Ισα-ίσα το αντίθετο θα κάνει.
Ετοιμάζει νέο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο που θα τσακίζει κι άλλο τις συντάξεις, την ασφάλιση, τις παροχές υγείας, θα καταργεί ουσιαστικά το ΕΦΑΠΑΞ και άλλα.
Ενιαία πάλη συντονισμένα - οργανωμένα και όλοι μαζί ενάντια στις απολύσεις, στις ανατροπές των μισθολογικών και εργασιακών μας δικαιωμάτων, ενάντια στο αυταρχικό κράτος της πλουτοκρατίας.
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!
ΑΝΑΤΡΟΠΗ των νέων αντεργατικών μέτρων!
ΑΝΑΤΡΟΠΗ της βαρβαρότητας!
Η ζωή μας έγινε αφόρητη! Μας οδηγούν στην μαζική εξαθλίωση για να σωθούν τα κέρδη των λίγων, για να γίνουν αυτοί ακόμα πιο ισχυροί.
Η λαιμαργία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων δεν θα κοπάσει ποτέ!
Αν δεν τους σταματήσουμε θα μας γονατίσουν!
Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη!
Η διοίκηση του Συνδικάτου
Πάτρα 9-10-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας, σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας