21/10/13

ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ, ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Η ΕΛΠΙΔΑ



ΚΑΛΕΣΜΑ
Καλούμε τους  συνάδελφους  που δουλεύουν στον κλάδο των ΟΤΑ του νομού Αχαΐας  (Δήμους , Περιφέρεια, Δημοτικές Επιχειρήσεις) να συμμετέχουν               στη Γενική Συνέλευση  του Κλαδικού Συνδικάτου την Τετάρτη 23 Οκτώβρη,    στις 5:30 μμ, στην αίθουσα του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου (Φωκαίας 26, Πλατεία Ελευθερίας).
Συζητάμε για τις εξελίξεις κλάδο μας, για τα νέα μέτρα που έρχονται.
 Διαθεσιμότητα- Κινητικότητα- Αξιολογήσεις.
Τις  ιδιωτικοποιήσεις στις υπηρεσίες της καθαριότητας και του πράσινου, θα τις πληρώσουν οι εργαζόμενοι που θα απολυθούν, αλλά και  ο λαός αφού τα ανταποδοτικά τέλη για τα σκουπίδια υπολογίζεται να τετραπλασιαστούν !!
Το πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι" ουσιαστικά καταργείται περνάει στις "κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις" αφήνοντας ουσιαστικά αβοήθητους πάνω από 100.000 ανήμπορους ηλικιωμένους. 
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!
Είναι ανάγκη, να πάρει μαζική – μαχητική απάντηση η πολιτική της κυβέρνησης, της τρόικας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης  που βάζουν σε εφαρμογή τα βάρβαρα μέτρα και ετοιμάζουν νέα, ενάντια στο σύνολο της εργατικής τάξης. Ψεύδεται λοιπόν η κυβέρνηση όταν λέει ότι νοικοκυρεύει το Δημόσιο Τομέα. Ετοιμάζει νέο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο που θα τσακίζει κι άλλο τις συντάξεις, την ασφάλιση, τις παροχές υγείας, θα καταργεί ουσιαστικά το ΕΦΑΠΑΞ και άλλα.
ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ;
Ενιαία πάλη συντονισμένα – οργανωμένα και όλοι μαζί ενάντια στις απολύσεις, στις ανατροπές των μισθολογικών και εργασιακών μας δικαιωμάτων, ενάντια στο αυταρχικό κράτος της πλουτοκρατίας.
Προετοιμάζουμε όσο γίνεται καλύτερα την Απεργία στις 6 Νοέμβρη
Να μείνουν κλειστές όλες οι υπηρεσίες, να μη δουλέψει κανείς!
Στην οργάνωση η δύναμη, στον αγώνα η ελπίδα!

Η   π α ρ ο υ σ ί α   ό λ ω ν   ε ί ν α ι   α π α ρ α ί τ η τ η  !
Πάτρα 18-10-2013                                                 Η διοίκηση του Συνδικάτου                                                          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας, σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας