8/7/13

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ξεσηκωθείτε, όλοι στη συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου στις 10:00 π.μ.
Συνάδελφοι,
Κυβέρνηση και τρόικα συμφώνησαν και προχωρούν σε νέες απολύσεις- διαθεσιμότητα,  που την αποκαλούν κινητικότητα, σε φύλακες και  δημοτικούς αστυνομικούς σε αυτή την φάση.
Η πρόθεση της κυβέρνησης να καταργήσει τη δημοτική αστυνομία, αποδεικνύει ότι κανείς εργαζόμενος στους δήμους σήμερα δεν είναι στο απυρόβλητο, δείχνει ότι η φωτιά μπήκε και στο σπίτι μας.
Κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΕΕ και ΔΝΤ ξεσαλώνουν και συνεχίζουν την άγρια αντιλαϊκή πολιτική τους σε βάρος των εργαζόμενων, στοχοποιούν και τον κλάδο των ΟΤΑ -αποτελειώνοντας  μία και καλή τη μόνιμη και σταθερή δουλειά-  αφού δεν διστάζουν να απολύσουν χιλιάδες εργαζόμενους ανεξάρτητα αν είναι μόνιμοι ή με ασφαλιστικά μέτρα, με προσωρινούς πίνακες, βαφτίζουν πλεονάζoν το προσωπικό και θα προχωρήσουν  σε διάλυση ολόκληρων υπηρεσιών.
Στόχος τους η ιδιωτικοποίηση, η μεταφορά δραστηριοτήτων από τους Δήμους στους ιδιώτες,  για  να βοηθηθεί  η κερδοφορία του κεφαλαίου να αξιοποιηθούν λιμνάζοντα κεφάλαια, φορτώνοντας την κρίση και τα χρέη στην πλάτη των λαϊκών στρωμάτων.
Σπάμε το φόβο, την απάθεια, την μοιρολατρία, προετοιμαζόμαστε για σκληρούς αγώνες  που αφορούν την επιβίωση των οικογενειών μας. Προετοιμαζόμαστε για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής και των αντιλαϊκών  - αντεργατικών νόμων.
Έχουμε την δύναμη να αντισταθούμε και να νικήσουμε .
Καλούμε όλους τους εργαζομένους στο Δήμο και την Περιφέρεια να συμμετέχουν στη συγκέντρωση του Κλαδικού Συνδικάτου ΟΤΑ τη Δευτέρα 8 Ιούλη και ώρα 10:00 π.μ. στην πλατεία Γεωργίου.  Κλιμακώνουμε με τη συμμετοχή μας στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Πέμπτη 11 Ιούλη, ώρα 20:00 στην Πλατεία Γεωργίου.
·        Όχι στο νέο πακέτο μέτρων που έρχεται με το πολυνομοσχέδιο που επιχειρεί να δώσει νέα συντριπτικά χτυπήματα σε εργασιακά δικαιώματα και κατακτήσεις.
·        Να καταργηθεί η πράξη νομοθετικού περιεχομένου.
·        Καμία απόλυση – καμία ιδιωτικοποίηση.
·        Κανένας μόνος. Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.   
                                     Πάτρα, 07-07-2013
 H Διοίκηση του Συνδικάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας, σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας