22/7/13



                                                                             Πάτρα, 22/07/2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Συνάδελφοι
Θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό στέλνει η διοίκηση του συνδικάτου σε όλους τους εργαζόμενους που βρέθηκαν στο δρόμο και έδωσαν την μάχη κατά της αντιλαϊκής λαίλαπας, της πολιτικής του κεφαλαίου, της ΕΕ και του ΔΝΤ, που καταστρέφει τις ζωές μας και το μέλλον των παιδιών μας
Καμιά απογοήτευση κανένας εφησυχασμός καμιά επανάπαυση!
Ο αγώνας μας μπορεί να μην είχε άμεσα αποτελέσματα, με την έννοια ότι δεν αποτρέψαμε την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, κανένας αγώνας όμως δεν πάει χαμένος. Βγάζοντας τα σωστά συμπεράσματα  δημιουργούμαι καλύτερες προϋποθέσεις για τις μελλοντικές μάχες.
Μπροστά μας έχουμε νέους αγώνες. Με το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε στις 17-7-13, αποτελειώνουν εργατικά δικαιώματα, ρίχνουν στο καιάδα της ανεργίας χιλιάδες  εργαζόμενους στους ΟΤΑ και την εκπαίδευση, προβλέπουν παραπέρα μειώσεις σε μισθούς, συντάξεις και κοινωνικές δαπάνες. Η φωτιά δεν είναι στο σπίτι του γείτονα, είναι στο δικό μας και θα μας κάψει εάν δεν την σβήσουμε. Εχουμε την δύναμη να την σβήσουμε. 
Καθήκον μας να αξιοποιήσουμε την πείρα από τους αγώνες που κάναμε μέχρι σήμερα, να δούμε θετικές και αδύναμες πλευρές, να βγάλουμε συμπεράσματα, να ανοίξουμε τη συζήτηση για το τι  συνδικαλιστικό κίνημα χρειάζεται σήμερα για αποτελεσματικούς αγώνες .
Η συζήτηση αυτή είναι απαραίτητη και πρέπει να γίνει για  να προετοιμαστούμε για τους μελλοντικούς αγώνες που έρχονται. Να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να περάσουμε εμείς στην αντεπίθεση γνωρίζοντας ότι εάν δεν πάρουμε μέτρα ο αντίπαλος θα σκληραίνει τη στάση του και θα  μας εξαθλιώνει με  αντιλαϊκά μέτρα χωρίς  τελειωμό.
Με αυτές τις σκέψεις η διοίκηση του συνδικάτου σε καλεί στη γενική συνέλευση να συζητήσουμε: « ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ-  ΤΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ- ΠΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ »
Στην συνέλευση που θα γίνει Τετάρτη 24 Ιούλη , στις 7:30 το απόγευμα, στην Αγορά του Αργύρη (Αγίου Ανδρέου & Αράτου) καλούμε τα μέλη του συνδικάτου και κάθε συνάδελφο που θέλει να συμμετέχει με στόχο την καλύτερη προετοιμασία του κλάδου των ΟΤΑ, τη συντονισμένη δράση και τους αγώνες που έρχονται.
Είμαστε ακόμα ζωντανοί, τίποτα δε χάθηκε. Κανένας εφησυχασμός-καμιά επανάπαυση!!! Αυτοί ψηφίζουν αντιλαϊκούς νόμους, αλλά  εμείς μπορούμε να τους καταργήσουμε, με σκληρή, διαρκή, ταξική πάλη.
Δεν λυγίζουμε!! Συνεχίζουμε…

Ο Λ Ο Ι  σ τ η  Γ Ε Ν Ι Κ Η  Σ Υ Ν Ε Λ Ε Υ Σ Η
την Τετάρτη 24 Ιούλη , στις 7:30 το απόγευμα,
στην Αγορά του Αργύρη (Αγίου Ανδρέου & Αράτου)


Η διοίκηση του Συνδικάτου
                                                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας, σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας