31/10/17

ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΜΑΣ, ΠΕΜΠΤΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 18:00
Πάτρα 29-10-17

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΡΟΣ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΜΑΣ,  

ΠΕΜΠΤΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 18:00

ΣΤΟΝ ΠΑΜΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ (ΦΩΚΑΙΑΣ 26, ΠΛ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ)

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Συναδέλφισσα, Συνάδελφε,

Η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου μας, σήμερα αποκτά ιδιαίτερη σημασία γιατί διεξάγεται σε μια περίοδο που βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχεδιασμοί της κυβέρνησης για να μπει στο “γύψο” το δικαίωμα στην απεργία. Η εφαρμογή όλων των μνημονιακών νόμων, η ολοκλήρωση της 3ης αξιολόγησης και των αντίστοιχων προαπαιτουμένων μέτρων στην κυριολεξία γονατίζουν το λαό, με φόρους και περικοπές στα εργασιακά, κοινωνικά δικαιώματα. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ κλιμακώνει την επίθεση ενάντια στο απεργιακό δικαίωμα, που καμιά κυβέρνηση δεν είχε τολμήσει ν' αγγίξει, υλοποιεί ένα πάγιο αίτημα του κεφαλαίου.

Συναδέλφισσα, Συνάδελφε, μαζί δώσαμε καθημερινά τη μάχη για κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα όλων των εργαζομένων με όλες τις σχέσεις εργασίας, με αποκορύφωμα το μεγάλο αγώνα για το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά των συναδέλφων συμβασιούχων - παρατασιούχων.  Το Συνδικάτο από την ίδρυσή του ένωσε τους εργαζόμενους του κλάδου ανεξάρτητα από σχέση εργασίας, από ειδικότητα και χώρο εργασίας. Οργάνωσε τον αγώνα ενάντια στις απολύσεις και την αντιδραστική αξιολόγηση. Πάλεψε ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις, για μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα, ενάντια στην ανεργία, για άμεσα μέτρα προστασίας των ανέργων, αλλά και τα καθημερινά προβλήματα των συναδέλφων μας στη ΔΕΗ  ενάντια στις διακοπές ρεύματος κ.α. Περπάτησε στο δρόμο της ταξικής ενότητας, του ταξικού ανυποχώρητου αγώνα, απέναντι από τη γραμμή του συμβιβασμού του κυβερνητικού συνδικαλισμού, μακριά από την υποταγή στον ρεαλισμό της ανταγωνιστικότητας και της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων.

Συναδέλφισσα, Συνάδελφε, γραφτείτε τώρα όλοι στο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ, δώστε δύναμη στη δικιά σας  δύναμη, ισχυροποιήστε ένα πολύτιμο εργαλείο  για την οργάνωση του συλλογικού αγώνα όλων των εργαζομένων του κλάδου μας. Στήριξε με την συμμετοχή σου στις εκλογικές διαδικασίες το Συνδικάτο, στο δρόμο της διεκδίκησης των απωλειών μας, της κάλυψης των σύγχρονων αναγκών μας, της αντεπίθεσης του κλάδου και της τάξης μας συνολικά. Ενάντια στη φτώχεια, την εξαθλίωση και τον  εργασιακό  μεσαίωνα που μας οδηγούν χρόνια τώρα οι κυβερνήσεις που υπηρετούν τα συμφέροντα  της πλουτοκρατίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΟ – ΤΑΞΙΚΟ – ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ.
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΟΝ ΠΑΜΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ(Πλ. Ελευθερίας)
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας, σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας