30/9/16

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ –ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ –ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

H συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και οι μηχανισμοί του αστικού κράτους, το Σώμα Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, στέλνουν  στο «σκαμνί» τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη.  Ο  Μ. Αρβανίτης πρώην Βουλευτής της Χ.Α. μήνυσε τον Δήμαρχο Πατρέων με την κατηγορία της “παράβασης καθήκοντος”.  Ό Δήμαρχος θα κάτσει στο εδώλιο ως κατηγορούμενος στις 13 Φλεβάρη του 2017 επειδή το 2015, ενόψει των βουλευτικών εκλογών, δεν παραχώρησε χώρους στη Χρυσή Αυγή. Επίσης, κατηγορείται πως δεν έδωσε στοιχεία σχετικά με το πόσα παιδιά μεταναστών  φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου.
Την ίδια στιγμή που η Χ.Α. υπέβαλε τα αιτήματά της στο Δήμο, σύσσωμη η ηγεσία της Χ.Α είχε συλληφθεί κατηγορούμενη για σύσταση συμμορίας και τέλεσης εγκληματικών πράξεων. Ήταν – και συνεχίζει να είναι – υπόδικη για πολλά κακουργήματα. Επομένως πολύ καλά έκανε ο Δήμαρχος , που δεν τους διευκόλυνε στο εγκληματικό τους έργο. Όταν πρωθυπουργοί ή και αρχηγοί κομμάτων μες τη Βουλή, αποκαλούν τη Χ.Α. «ναζιστικό μόρφωμα», ή «εγκληματική οργάνωση», γιατί ο Δήμαρχος δεν δικαιούται να θεωρεί τη Χ.Α. εγκληματική οργάνωση; Γιατί δεν ρώτησε ο κος Βούτσης ή ο Γ.Γ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης τη Χ.Α. τι τα ήθελαν τα στοιχεία που ζήτησαν από τον Δήμο και πόσα παιδιά μεταναστών φιλοξενούνται στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς της Πάτρας; Τι σκοπό είχαν οι χρυσαυγίτες; Μήπως σχεδίαζαν να πάνε στους παιδικούς σταθμούς και να διώξουν με τη βία τα παιδιά των μεταναστών ; Αυτή την τακτική  εφάρμοσαν σε όλες τις επιδρομές τους!
Το Συνδικάτο Ο.Τ.Α νομού Αχαΐας «Η ΕΝΟΤΗΤΑ» στηρίζουμε τον Αγωνιστή Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετιδη  και καταδικάζουμε  τη ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής. Μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους η θέση της Δημοτικής Αρχής που  με κανέναν τρόπο δεν διευκόλυνε την κοινοβουλευτική δραστηριότητα της Χ.Α.  και άρα την εγκληματική της δράση της,  με τη διάθεση στοιχείων από το δήμο , παραχωρώντας χώρους  που ανήκουν στο Δήμο ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Οι εργατική τάξη  έχει σχηματίσει γνώμη τι είναι η Χ.Α. Έχει βγάλει συμπεράσματα για την ναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χ.Α  από την ίδια την εγκληματική της δράση  και τις επιθέσεις ενάντια στα ταξικά εργατικά σωματεία, ενάντια στους εργάτες μετανάστες και τέλος με την δολοφονική επίθεση και τον θάνατο του μουσικού Παύλου Φύσσα.
Καλούμε σε αγωνιστική ετοιμότητα όλα τα σωματεία στους Ο.Τ.Α Νομού Αχαΐας ώστε να παρθεί πίσω η πολιτική - δικαστική δίωξη κατά του δημάρχου μας.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                                                                                             Πάτρα, 30-9-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας, σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας