2/9/16

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Προς Δ.Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
1)                 Σύλλογο Υπαλλήλων Δήμου Πάτρας
2)                 Σωματείο Εργ/λων Καθαριότητας Δήμου Πάτρας
3)                 Σωματείο Οδηγών Χειριστών Δήμου Πάτρας
4)                 Σωματείο εργ/νων ΔΕΥΑΠ
5)                 Σωματείο Σχολικών Τροχονόμων Δήμου Πάτρας
6)                 Σωματείο Σχολικών Καθαριστριών Δήμου Πάτρας
7)                 Σωματείο Σχολικών Φυλάκων Δήμου Πάτρας
8)                 Σωματείο εργ/νων Δήμου Δυτικής Αχαΐας
9)                 Σωματείο εργ/νων Δήμου Αιγίου
10)             Τοπικό Παράρτημα  Δήμου Καλαβρύτων – Συνδικάτου Ο.Τ.Α Ν. Αχαΐας
11)             Τοπικό Παράρτημα  Δήμου Δυτικής Αχαΐας- Συνδικάτου Ο.Τ.Α Ν. Αχαΐας
12)             Επιτροπή  Αγώνα  εργ/νων ΕΣΠΑ  

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

       Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,
Το Συνδικάτο Ο.Τ.Α Νομού Αχαΐας  προσκαλεί τα Σωματεία του Δήμου Πάτρας και τα σωματεία των Δήμων Νομού Αχαΐας, τα Τοπικά Παραρτήματα του Συνδικάτου, τις Επιτροπές Αγώνα, σε σύσκεψη-συζήτηση την Τετάρτη 7 Σεπτέμβρη στις 7μ.μ στο Μέγαρο Λόγου & Τέχνης (πλατεία Γεωργίου) με θέμα: Οργάνωση μετώπου αγώνα για την διεκδίκηση  των απωλειών μας, της επαναφοράς των μισθολογικών –εργασιακών δικαιωμάτων μας και την κατάργηση των αντεργατικών νόμων που περιορίζουν τις Σ.Σ.Ε.

Η εργατική-λαϊκή οικογένεια καθημερινά ματώνει, την ίδια στιγμή που το κεφάλαιο απολαμβάνει νέες προκλητικές φοροαπαλλαγές, παίρνει ζεστό χρήμα από το νέο αναπτυξιακό νόμο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Η καπιταλιστική εργοδοσία επιδοτείται με εκατομμύρια, της χαρίζονται χρέη εκατομμυρίων που είναι το δικό μας αίμα, οι τεράστιες απώλειες στο εργατικό εισόδημα, στις κοινωνικές παροχές. Η «ανάπτυξη», που ευαγγελίζονται κυβέρνηση, ΕΕ, ΔΝΤ, ΣΕΒ, εφοπλιστές και τραπεζίτες, θα ποτιστεί με το αίμα των παιδιών της εργατικής τάξης, που καταδικάζονται στην ανεργία, τη φθηνή εργασία και την δουλειά-λάστιχο! Ο ΣΕΒ ανοιχτά πλέον απαιτεί να καταργηθούν όλα τα επιδόματα (13ος – 14ος μισθός) και να έρθει νέος νόμος που θα περιορίζει το δικαίωμα στην απεργία και τη συνδικαλιστική δράση.

Μπροστά στα αντιλαϊκά σχέδια που καταστρώνει η κυβέρνηση χρειάζεται να απαντήσουμε με το δικό μας  σχέδιο όχι μόνο για να αποκρούσουμε  τη νέα επίθεση, αλλά να διεκδικήσουμε  τις τεράστιες απώλειες μας. Να συμπορευτούμε με το κάλεσμα των Ομοσπονδιών και των Εργατικών Κέντρων, μαζί με όλα τα σωματεία να αντεπιτεθούμε, να σηκώσουμε την σημαία της ανάκτησης των απωλειών, της επαναφοράς των μισθολογικών –εργασιακών δικαιωμάτων μας.

Τα δικαιώματα μας δεν είναι περασμένα ξεχασμένα!!!

Η Διοίκηση του Συνδικάτου

Πάτρα, 30/08-16
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας, σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας