5/12/17

Κάτω τα χέρια από την απεργία!ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Όλοι στη Συγκέντρωση σήμερα Τρίτη 5 Δεκέμβρη στις 6:30 μ.μ  στο Ε.Κ. Πάτρας.

Κάτω τα χέρια από την απεργία!
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατέθεσε χθες  στην Βουλή, το χτύπημα του δικαιώματος της απεργίας, της ωμής παρέμβασης με νόμο στα συνδικάτα. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ  κάνει πραγματικότητα έναν πάγιο πόθο της μεγαλοεργοδοσίας και να δώσει ένα ακόμα σημαντικό πλήγμα στο εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα, με το χτύπημα της οργάνωσης των εργατικών αγώνων και των εργατικών  διεκδικήσεων, το χτύπημα στην απεργία και τη συνδικαλιστική δράση, την οργάνωση και τη δράση των εργαζομένων.
Το ότι η κυβέρνηση απέσυρε τα μεσάνυχτα προσωρινά κάτω από την κατακραυγή και την άμεση κινητοποίηση εκατοντάδων Σωματείων, Εργατικών Κέντρων, Ομοσπονδιών,  την αντεργατική τροπολογία για να την καταθέσει σε επόμενο νομοσχέδιο  δεν μας εφησυχάζει. Αντίθετα, πρέπει να εντείνουμε την οργάνωση μας  και την αντεπίθεση μας  ενάντια στο χτύπημα της απεργίας και των εργατικών διεκδικήσεων.
Οι αγώνες των εργαζόμενων δε θα μπουν στο γύψο!
 Τα μέτρα της 3ης αξιολόγησης  έχουν ως επίκεντρο τα νέα χτυπήματα στα “εργασιακά” με νέες μειώσεις σε συντάξεις και κοινωνικές παροχές, την έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για τα "κόκκινα" δάνεια στις τράπεζες.
Ως εδώ με τα ψέματα, τις απάτες, της ζωής με τα ψίχουλα!
 Παίρνουμε την υπόθεση της οργάνωσης της πάλης και της επιτυχίας της απεργίας στα χέρια μας, στις 14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ. Κάνουμε στην άκρη συμβιβασμένες και ξεπουλημένες συνδικαλιστικές ηγεσίες που δε θέλουν αλλά ούτε έχουν προσανατολισμό να οργανώσουν κίνημα κόντρα στις απαιτήσεις των επιχειρηματικών ομίλων, την ανταγωνιστικότητα, τα μέτρα που στηρίζουν την κερδοφορία των μονοπωλίων.
Να πάρουν άμεση, μαχητική, αγωνιστική απάντηση!
ΌΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 6:30 Μ.Μ
ΣΤΟ Ε.Κ. ΠΑΤΡΑΣ.
ΌΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ.
Πάτρα 05-12-17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας, σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας