18/9/17

να δοθεί επίδομα ανεργίας, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, για όλους μετά το τέλος του προγράμματος.



                                                                                                                            Πάτρα, 18/9/2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Ν. Αχαΐας, πραγματοποίησε σήμερα (18/9) Παράσταση Διαμαρτυρίας στον «ΟΑΕΔ» μαζί με  συναδέλφους που εργάστηκαν σε 8μηνα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας  στο Δήμο Πατρέων με αίτημα να δοθεί επίδομα ανεργίας, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, για όλους μετά το τέλος του προγράμματος.

Η Διοίκηση του ΟΑΕΔ τόνισε ότι οι ωφελούμενοι που δεν  έχουν ξαναμπεί στο Ταμείο Ανεργίας δεν προβλέπεται από το νόμο να ενταχτούν ούτε τώρα… Ενώ οι «προϋποθέσεις» δεν πληρούνται ούτε από άνεργη μητέρα με 3 παιδιά.

Το Συνδικάτο και η Επιτροπή Αγώνα δήλωσαν ότι θα επανέλθουν όσες φορές χρειαστεί ώστε να γίνει δεκτό το αίτημα των ανέργων, ενώ την επόμενη Τρίτη 26 Σεπτέμβρη στις 11 το πρωί θα προβούν σε νέα πιο μαζική κινητοποίηση στην Κεντρική  Διοίκηση του ΟΑΕΔ στο Ρίο.

 Δεν αποδεχόμαστε  τίποτα ως μοιραίο, σηκώνουμε το κεφάλι μόνιμοι και συμβασιούχοι. Απαιτούμε να ζούμε με αξιοπρέπεια. Διεκδικούμε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με  πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, με μισθούς που να ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες μας και ασφαλείς συνθήκες εργασίας για όλους.

H Διοίκηση του Συνδικάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας, σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας