23/11/16

Δήλωση της Δ.Α.Σ- ΟΤΑ για τα απαράδεκτα συκοφαντικά δημοσιεύματα .




  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Δήλωση της Δ.Α.Σ- ΟΤΑ για τα απαράδεκτα συκοφαντικά δημοσιεύματα .
Είναι προφανή ότι αυτά που γράφει σε ιστοσελίδες ο κ. Θεοδωρόπουλος και η παράταξή του που πρόθυμα τον φιλοξενούν σε αυτές, σε αντίθεση με μας που «θάψανε» την απάντηση μας για τα νεκροταφεία , ότι τα γραφόμενα καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα, είναι ωμά ψέματα και διαστρέβλωση ανάλογη του ήθους και του ύφους του συντάσσοντα.  Πιο συγκεκριμένα με  το σύλλογο των υπαλλήλων που ισχυρίζεται ότι διαλύουμε συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.
Ο κ. θεοδωρόπουλος με αυτά που γράφει  περιγράφει αυτά που γίνονταν στην περίοδο της συγκατοίκησης και συνεργασίας του με την ΠΑΣΚΕ όπου αυτές οι δυνάμεις είχαν διαλύσει  κυριολεκτικά το σύλλογο , που συμπεριφέρονταν ως ιδιοκτήτες του χωρίς γραφεία  χωρίς πρακτικά που τον συνεδρίαζαν κάθε τρεις μήνες που περνούσαν χρόνια για να κάνουν μία  συνέλευση που η λέξη απεργός ήταν άγνωστη αφού μάθαιναν τους εργαζόμενους να φυγομαχούν στις απεργίες , με άδειες στον καναπέ τους .
Σήμερα μέσα στο σύντομο διάστημα των πέντε μηνών που η ΔΑΣ ανέλαβε την πρώτη ευθύνη ο σύλλογος ανασυντάσσεται ,απέκτησε γραφεία , κρατά πρακτικά , οργανώνει  την  ενημέρωση των εργαζομένων πραγματοποιεί συνελεύσεις είναι κοντά στους εργαζόμενους. Άμεσα προχωρά στην εκλογή  Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας  που είχαν διαλύσει από το 2011 Αυτά στενοχωρούν το κ. θεοδωρόπουλο που επιτίθενται για να δημιουργήσει εντυπώσεις με την Γκαιμπελική λογική ότι όσο περισσότερα  ψέματα πούμε τελικά κάτι θα μείνει.
Όσον αφορά τα νεκροταφεία και το  εξοργιστικό ότι  εκβιάζονται και απειλούνται εργαζόμενοι  ενώ για τις αλλαγές που δρομολογήθηκαν  προσπαθεί να παρουσιάσει σαν αποτέλεσμα της  δικής  του παρέμβασης. Τίποτα ποιο ξένο από την πραγματικότητα  οι παραπάνω ισχυρισμοί!  Είναι χυδαία ψέματα.
Κανένας εργαζόμενος δεν απειλείται και δεν εκβιάζεται και καμιά επαφή δεν είχαν  τα στελέχη της ΔΑΣ και  ο πρόεδρος του συλλόγου με τους υπογράφοντες . Το γιατί δρομολογήθηκαν τώρα αλλαγές είναι φυσικό να συμβαίνει αφού τώρα  ο σύλλογος πράγματι  ασχολήθηκε με το πρόβλημα  ανέδειξε τις αιτίες του με παρεμβάσεις και προτάσεις .
Αυτά με σοβαρότητα και  όχι σε πνεύμα αθρωποφαγίας και συγκάλυψης όπως κάνει ο υπογράφων  και ορισμένοι που έχουν συμφέροντα στο χώρο και τίποτα δεν θέλουν να αλλάξει. Η  παράταξη  του κ. θεοδωρόπουλου και στελέχη τους είναι συνυπεύθυνοι  για  την κατάσταση στα νεκροταφεία που ασχολούνται και εισαγγελείς και απειλούσε το δημόσιο χαρακτήρα με εκτεθειμένους  τους εργαζόμενους. Οι παρεμβάσεις του συλλόγου δημιουργούν αποτέλεσμα τα πράγματα αλλάζουν.
Όσο για την 17 Νοέμβρη που υποτίθεται ότι δεν υπήρχε στην ημερήσια διάταξη, στην συνεδρίαση που αποχώρησαν ΣΕΑΜ και ΠΑΣΚΕ για να μην πραγματοποιηθεί , εκμεταλλευόμενοι την  συνηθισμένη καθυστέρηση προσέλευσης.
Τον συμβουλεύουμε να ρίξει  μια νέα ματιά στην  πρόσκληση  στο δεύτερο  θέμα και θα  διαπιστώσει  το αντίθετο.  Όμως εξωφρενικός  είναι ο ισχυρισμός ότι δεν …  τολμούσαμε να το θέσουμε ως θέμα την 17 Νοέμβρη !!!!! αυτά γράφει ο  απολογητής της κυβέρνησης του 3ου μνημονίου που φαίνεται και αυτοπαρουσιάζεται να τιμά το πολυτεχνείο όταν η  κυβέρνηση του συμμετέχει σε Νατοϊκούς σχεδιασμούς και πολέμους μετατρέποντας το Αιγαίο σε Νατοϊκή  θάλασσα , σχεδιάζουν τον διαμελισμό της Κύπρου κλπ.
Αν αυτό ήταν το πνεύμα του πολυτεχνείου τότε  καταλαβαίνουμε γιατί προκαλούν οργή  και αντιδράσεις βίαιες  οι εκπρόσωποι του νέου κυβερνητικού συνδικαλισμού που προκαλούν  ανοιχτά πλέον με ψέματα, θράσος και  Γκαιμπελισμούς.
Τέλος , επειδή το δημοσίευμα βρίθει στο σύνολο του ανακριβειών ψεμάτων διαστρέβλωσης που είναι αδύνατο να απαντηθούν χωρίς να κουράσουμε, που  αντιστοιχούν στα ναυάγια της ταξικής πάλης που από ‘’την νιότη έδειχναν ότι θα γινόταν άλλοι’’ που χρόνια έχουν πιαστεί  από τις σάπιες σανίδες του συστήματος  και το υπηρετούν. Για την  ΔΑΣ  η καλύτερη απάντηση είναι να στρέψουμε  την προσοχή μας στην απεργία της Πέμπτης και στην συνέλευση της  Τρίτης που οργανώνουμε για να πετύχει η  απεργία που θα εκλέξει και Ε.Ε. για την εκλογή Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας.
Αυτά απασχολούν την ΔΑΣ ΟΤΑ γι αυτό και το μίσος των  εκπροσώπων του νέου κυβερνητικού συνδικαλισμού που παρά τις προσπάθειες τους να σβήσουν και να ξεμπερδεύουν με το ταξικό κίνημα όλα αυτά τα χρόνια με την στήριξη των δημοτικών αρχών   σήμερα  το βλέπουν να ανασυντάσσεται να φουντώνει σε όλα τα σωματεία του Δήμου ενώ οι ίδιοι καταποντίζονται. Αυτή είναι η καλύτερη απάντηση και είναι των ίδιων των εργαζομένων που οργανώνουμε κάνουμε βήματα μπροστά, με αντεπίθεση διεκδικώντας της ζωή που μας αξίζει αφήνοντας πίσω τα ναυάγια της ταξικής πάλης πίσω!                                        ΠΑΤΡΑ, 21-11-2016                                                                                              
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας, σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας