19/7/16

Να σταματήσει τώρα η δίωξη του αγωνιστή δήμαρχου Κωστα Πελετιδη



Ανακοίνωση –κάλεσμα

ΤΟ Συνδικάτο  εργαζομένων Ο.Τ.Α  Νομού Αχαΐας  συμπαραστέκεται στον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη. Η κυβέρνηση σέρνει και πάλι στα δικαστήρια τον Δήμαρχο Κώστα Πελετιδη,  επειδή στάθηκε στο πλευρό των εργαζομένων και αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία των ατομικών φακέλων των εργαζομένων για επανέλεγχο των συμβάσεων τους - που θα οδηγούνταν άμεσα σε απολύσεις,  υπερασπιζόμενος το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα.

Σήμερα, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει με την ίδια  επιθετικότητα την  ίδια, αντιλαϊκή πολιτική της συγκυβέρνησης Ν.Δ- ΠΑΣΟΚ που έχει απαραίτητο στοιχείο τις διώξεις όσων δεν συμμορφώνονται και δεν σκύβουν το κεφάλι. Επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά, ότι η υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής πάει χέρι – χέρι με την καταστολή και τις διώξεις όσων αντιστέκονται.
Απευθύνουμε κάλεσμα προς όλα τα σωματεία του Δήμου Πατρέων, να σταθούμε στο πλευρό του κομμουνιστή Δημάρχου, βασικό και σταθερό συμπαραστάτη των λαϊκών εργατικών δικαιωμάτων μας. Τους δηλώνουμε ότι θα μας βρουν απέναντι  τους, με τον ανυποχώρητο  αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας. Απαιτούμε η κυβέρνηση να προχωρήσει σε  άμεση νομοθετική παρέμβαση.
 Να σταματήσουν οι διώξεις σε βάρος του Δημάρχου Πατρεων και σε όποιον άλλο αιρετό, που αγωνίζεται μαζί με τους εργαζόμενους και το λαό , ενάντια στην βάρβαρη πολιτική κυβέρνησης,  Ε.Ε και κεφαλαίου, που ισοπεδώνει κάθε εργατικό λαϊκό δικαίωμα.
Καλούμε την Τετάρτη 20 Ιούλη στις 9:00 το πρωί  σε συγκέντρωση στο Δημαρχείο και πορεία στο δικαστικό μέγαρο απαιτώντας. Να σταματήσει τώρα η δίωξη του αγωνιστή δήμαρχου.

  Καλούμε όλους  τους εργαζόμενους του Δήμου Πατρέων, μόνιμους , αορίστου χρόνου και συμβασιούχους σε κοινό αγώνα με ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΟΥΛΗ, ΑΠΟ 8π.μ. ΕΩΣ 12:00



Η διοίκηση του Συνδικάτου


Πάτρα, 18-07-2016


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας, σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας