28/1/16

ΤΩΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ!ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ!

ΤΩΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ!


           Πραγματοποιήθηκε σήμερα η συμβολική κατάληψη και συγκέντρωση των εργαζομένων στο Δήμο Πάτρας. Έγινε τρίωρος αποκλεισμός του δημαρχείου και  συγκέντρωση, οπου μίλησαν οι Πρόεδροι των επιχειρησιακών σωματείων, ο Πρόεδρος του κλαδικού συνδικάτου και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ομοσπονδίας Τάκης Σκιαδάς. Στην συγκέντρωση σύντομο χαιρετισμό έκαναν ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης. Επίσης χαιρετισμό έκανε ο Πρόεδρος του σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ Πάτρας Γιώργος  Τσαπάρας. Ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας.

          Οι εργαζόμενοι διατράνωσαν την αντίθεση τους στο νόμο λαιμητόμο που θέλει να φέρει για ψήφιση στη βουλή η κυβέρνηση. Διατράνωσαν την απόφαση τους να μην επιτρέψουν να έρθει στη βουλή το έκτρωμα που θα τσακίσει ολοκληρωτικά τα ασφαλιστικά μας δικαιώματα. Φώναξαν συνθήματα όπως «όχι στο νόμο λαιμητόμο» με αγώνες έχει γίνει η ασφάλιση δεν είναι για παζάρια και διάλυση» τον πλούτο παράγουν οι εργάτες κάτω τα χέρια απ’ τις συντάξεις»

           Από τη συμμετοχή μας στην απεργία, στη διαδήλωση, στον οργανωμένο αγώνα, από τη στάση του καθενός μας  θα κριθεί το αποτέλεσμα! Μπορούμε να τους σταματήσουμε! Ήρθε η ώρα να αξιοποιήσουμε τη μεγάλη μας δύναμη! Η ελπίδα βρίσκεται μόνο στον αγώνα ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ προς όφελος των κερδών των μονοπωλίων στα οποία θυσιάζεται το παρόν και το μέλλον μας, οι ζωές μας. Η ελπίδα βρίσκεται στο δρόμο της ρήξης, της ανατροπής της πολιτικής και οικονομικής κυριαρχίας των μονοπωλιακών ομίλων, στο δρόμο της ικανοποίησης των λαϊκών αναγκών.

Η ασφάλιση είναι δικαίωμα! Κοινωνική ασφάλιση για όλους αποκλειστικά δημόσια και υποχρεωτική! Να πληρώσει η πλουτοκρατία!

ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στη Γενική Πανεργατική Απεργία στις 4 Φλεβάρη
ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στην Απεργιακή Συγκέντρωση στην πλ. Γεωργίου 10:30 π.μ.Το Δ.Σ

Πάτρα, 28-01-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας, σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας