19/11/15

δελτιο τυπου 19-11-15



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το συνδικάτο εργαζομένων, Ο.Τ.Α  νομού Αχαΐας  απευθύνει μήνυμα συμπαράστασης προς τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη .
Καλούν τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη,  στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών,  στις 20 Ιουλίου 2016, για να δικαστεί. Βάζουν στο στόχαστρο τους, τον δήμαρχο Πάτρας γιατί υπερασπίσθηκε τους εργαζόμενους του δήμου μας, αλλά το σπουδαιότερο γιατί υπερασπίσθηκε το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα.

 Στο υπόμνημα που κατέθεσε στον  Ανακριτή όταν καλέστηκε ο Δήμαρχος δήλωσε, ότι:
 «Είμαστε αντίθετοι με τις ελαστικές σχέσεις εργασίες και διεκδικούμε μόνιμη σταθερή δουλειά με δικαιώματα, μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων στους ΟΤΑ, χωρίς όρους και προϋποθέσεις».

Σήμερα, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει με τον ίδιο ζήλο και επιθετικότητα την  ίδια, αντιλαϊκή πολιτική της συγκυβέρνησης Ν.Δ.- ΠΑΣΟΚ που έχει απαραίτητο στοιχείο τις διώξεις όσων δεν συμμορφώνονται. Επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά, ότι η υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής πάει χέρι – χέρι με την καταστολή και τις διώξεις όσων αντιστέκονται.
Απευθύνουμε κάλεσμα προς όλα τα σωματεία του Δήμου Πατρέων, επαγρύπνησης, και ετοιμότητας, να σταθούμε στο πλευρό του κομμουνιστή Δημάρχου, βασικό και σταθερό συμπαραστάτη των λαϊκών εργατικών δικαιωμάτων μας.

Τους δηλώνουμε ότι θα μας βρουν απέναντι  τους, γιατί όπως αυτοί διάλεξαν τη μεριά της υπεράσπισης του κεφαλαίου και των συμφερόντων τους, έτσι και εμείς έχουμε διαλέξει τον ανυποχώρητο  αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας.

Δεν θα υποκύψουμε στους εκβιασμούς και την τρομοκρατία !



Η διοίκηση


Πάτρα, 19-11-15

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας, σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας