5/5/15

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣΠάτρα 5-5- 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

      Το Δ.Σ του Συνδικάτου Εργαζόμενων στους ΟΤΑ Ν Αχαΐας, κήρυξε 5ωρη στάση εργασίας για τις εργαζόμενες καθαρίστριες ΙΔΟΧ στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, την Τετάρτη 6/5/2015, από την έναρξη του ωραρίου προκειμένου να μεταβούν στην Αθήνα για την προγραμματισμένη συνάντηση με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρυθμίσεις κο Κατρούγκαλο.

Συνάδελφοι, εργαζόμενοι στους ΟΤΑ,

    Είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων καθαριστριών που είναι κομμάτι του κλάδου μας που βιώνουν καθημερινά χρόνια τώρα τον ασφαλιστικό εργασιακό μεσαίωνα, με μισθούς πείνας. Ο αγώνας των καθαριστριών πρέπει να γίνει αγώνας όλου του κλάδου των ΟΤΑ .  Οι αιτίες για τα προβλήματα των εργαζομένων είναι ίδιες, είναι οι πολιτικές που εξυπηρετούν τα συμφέροντα του κεφαλαίου και καταστρέφουν τους εργαζόμενους στην Τοπική Διοίκηση αλλά και γενικότερα την Εργατική Τάξη.

    Ο αγώνας του κλάδου επιβάλλεται να είναι ενωμένος συντονισμένος  με ταξική αγωνιστική κατεύθυνση, για την διεκδίκηση των εργασιακών δικαιωμάτων και την ανάκτηση των απωλειών μας. Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων καθαριστριών για σταθερή δουλειά με πλήρη εργασιακά ασφαλιστικά δικαιώματα.

Δυναμώνουμε τον αγώνα για όλα όσα μας ανήκουν, για όλα όσα μας πήραν,
όλα όσα μας έκλεψαν, όλα όσα είναι δικαίωμα μας σήμερα!
ΔΕ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ -ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας, σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας