13/7/11

Σχετικά με τις εικόνες διάλυσης στο ΤΥΔΚΥ και τον ΟΠΑΔ


Καθημερινά εκατοντάδες δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι ταλαιπωρούνται   για να θεωρήσουν τα φάρμακα τους  σχηματίζοντας  ουρές που φθάνουν μέχρι την Μαιζώνος.
Εντάσεις,  λεκτικοί  προπηλακισμοί και όχι μόνο, είναι το αποτέλεσμα της μεγάλης πολύωρης ταλαιπωρίας που υφίστανται οι ασφαλισμένοι, οι άρρωστοι και το προσωπικό του ταμείου, σκηνικό  που θυμίζει χώρες του τρίτου κόσμου.
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ πρέπει να έλθουν και να δούν το αποτέλεσμα των πολιτικών τους όλα αυτό τα χρόνια, να  νιώσουν περήφανες για το έργο τους αφού κατάφεραν να φθάσουν σε σημείο διάλυσης τα ταμεία μας, με τις περικοπές, την έλλειψη προσωπικού, τη λεηλασία των αποθεματικών μας, το χαράτσωμα, τις ελαστικές εργασιακές σχέσεις, για να υπηρετήσουν φυσικά τα άγια των αγίων της πολιτικής τους, την  ενίσχυση του ιδιωτικού τομέα.
        Βλέποντας την εικόνα στην Μαιζώνος,  η κυβέρνηση και οι βουλευτές του ευρωμονόδρομου, θα είναι σίγουρα ευτυχείς. Τους καλούμε να έρθουν και να απολαύσουν το καθημερινό βασανιστήριο που υποβάλλουν  σε άρρωστους ανθρώπους, διαπιστώνοντας με τα μάτια τους πως καταρρέει η ανθρώπινη αξιοπρέπεια με την πολιτική τους.
Αίσχος και ντροπή σας, είναι η μόνες λέξεις  που ταιριάζει να πούμε.
        Το κλαδικό συνδικάτο των ΟΤΑ απευθύνεται σε αυτούς που έχουν την δύναμη να καθαρίσουν τον κόπρο του Αυγεία, που είναι οι ίδιοι οι  εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, το προσωπικό των ταμείων, ο ίδιος ο λαός. Όλοι εμείς έχουμε την δύναμη και το συμφέρον να σταματήσουμε αυτό τον κατήφορο που είναι η σκόπιμη πολιτική διάλυσης για να εξυπηρετηθούν τα ιδιωτικά συμφέροντα και να πολλαπλασιάσουν τις καταθέσεις τους στις ξένες τράπεζες, διαλύοντας τη ζωή μας, προσβάλλοντας την αξιοπρέπεια μας.
        Απευθύναμε  κάλεσμα  στους συναδέλφους μας εργαζόμενους, συνταξιούχους και όσα από τα σωματεία και τους συνδικαλιστές του δημοσίου έχουν μείνει όρθια και δεν υπηρετούν  το άθλιο σύστημα και την πολιτική της διάλυσης και του ξεχαρβαλώματος των κατακτήσεων μας, να αντιδράσουμε. Να συντονιστούμε και να βαθύνουμε τους αγώνες. Να μην τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί.  Με πρωτοβουλία του κλαδικού συνδικάτου των ΟΤΑ σας καλούμε σε σύσκεψη την Δευτέρα 18/7/2011 στην αίθουσα του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου, ώρα 8 μμ, να συντονισθούμε γιατί αυτοί που κυβερνούν και τα συμφέροντα που κρύβονται από πίσω τους , το  μόνο φόβο που έχουν, είναι του λαού, που πρέπει χωρίς αυταπάτες να ξεσηκωθεί, να αντιδράσει να απαντήσει στον πόλεμο που του έχουν κηρύξει με πόλεμο.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΤΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ

Η διοίκηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας, σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας